Undervisning

Kan du lide at arbejde med mennesker? Vil du gerne udvikle dine kompetencer til at rådgive og behandle andre i forbindelse med fx:

  • Parforholdsproblemer og livskriser
  • Psykiske vanskeligheder som fx angst og depression
  • Seksualitet og seksuelle problemer

Ved at tage en uddannelse hos mig eller deltage i mine kurser opnår du et solidt fagligt fundament til at arbejde professionelt med at fremme seksuel sundhed. Du kan også lære at arbejde terapeutisk med dine klienters psykologiske vanskeligheder.

Læs mere om dine muligheder på siden her.

Affektfokuseret Par- og Sexterapi

Har du lyst til at arbejde med par, parforholdsproblemer og sexologiske problemstillinger?

På mit uddannelsesinstitut Sexologisk Institut kan du læse til psykoterapeut med specialet Affektfokuseret Par- og Sexterapi.

Sexologisk Institut er det eneste sted i Norden, hvor du kan tage en psykoterapeutuddannelse, som kombinerer parterapi og sexologi. Denne kombination er meget givende, da problemer i parforholdet og i sexlivet ofte hænger sammen.

Affektfokuseret Par- og Sexterapi varer 4 år og tager udgangspunkt i forskningsbaseret viden. Uddannelsen er også officielt evalueret og godkendt. Det vil sige, at du kan søge om optagelse i Dansk Psykoterapeutuddannelse.

Da uddannelsen også overholder NACS-kriterierne for sexologiske uddannelser, har du også mulighed for at søge om autorisation som specialist i klinisk sexologi.

Du kan læse mere uddannelsen her: Affektfokuseret Par- og Sexterapi på Sexologisk Institut

Sexologisk counselling

Sexologisk counselling er en 3-årig deltidsuddannelse og foregår på mit uddannelsesinstitut Sexologisk Institut.

Uddannelsen består af 14 moduler og er tilrettelagt, så du kan studere sideløbende med et fuldtidsarbejde.

Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller modulerne enkeltvis. 

Når du arbejder med sexologisk counselling, er det din opgave at rådgive mennesker med fysiske og psykiske seksuelle problemer ved at opbygge klienternes ressourcer og bygge videre på de styrker, de har. Du lærer at afklare problemets karakter, afdække klienternes behov og tage stilling til behandlingsforløbet.

Ved at tage en uddannelse i sexologisk counselling på Sexologisk Institut har du mulighed for at søge om autorisation som specialist. Uddannelsen opfylder nemlig de kriterier, som NACS stiller til sexologiske uddannelser.

Læs mere her: Sexologisk counselling på Sexologisk Institut

Skræddersyede kurser i klinisk sexologi

Er I en gruppe af medarbejdere, som alle arbejder inden for feltet sexologi, kan jeg sammensætte et skræddersyet kursus, som passer netop til det behov, som I har.

Det kan fx være, at I er pædagoger, lærere, sundhedsplejerskere eller sygeplejerskere. Med et skræddersyet kursus i klinisk sexologi kan I blive opdateret med den seneste viden om sexologi. I kan også arbejde med metoder til at sætte emnet seksualitet på dagsordenen i mødet med patienter eller borgere, som har brug for rådgivning om seksuel sundhed.

Fordelen ved at tage på kursus sammen er, at I får en fælles læringsoplevelse, som gør det nemmere at integrere jeres nye viden i praksis.

Læs mere her: Skræddersyede kurser på Sexologisk Institut

Mere information om kurser og uddannelser

Vil du læse mere om kurser og uddannelser i sexologi, kan du finde mere information på Sexologisk Instituts hjemmeside.

Du er også velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.