I min praksis tilbyder jeg samtaler med enkeltpersoner og par og kan hjælpe dig/jer med blandt andet:

  • Problemer i parforholdet
  • Depression og angst
  • Selvmordstanker og tristhed
  • Seksualitet og seksuelle problemer

Når du er klient hos mig, kan det være, at jeg spørger dig, om jeg må optage vores samtale på video.

Hvorfor optage samtaler med klienter?

Der er to grunde til, at jeg bruger videooptagelser i mit arbejde:

  • Evaluering og planlægning af efterfølgende samtaler
  • Supervision

Evalering og planlægning af efterfølgende samtaler

Jeg arbejder affektfokuseret og er derfor opmærksom på både, hvad du siger, og hvordan dit kropssprog er (læs mere om min metode). I en her-og-nu-samtale kan det være svært at fange alle signaler. Derfor er det godt efterfølgende at kunne se og høre samtalen igen. På den måde har jeg mulighed for at evaluere, hvad der skete, og eventuelt få øje på, hvordan jeg kan gribe samtalen an næste gang – til fordel for dig, fordi du får en behandling, der er tilpasset dig og dine behov.

Supervision

Som fagperson (jeg er autoriseret psykolog, psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi med autorisation fra NACS) er jeg interesseret i hele tiden at udvikle mig professionelt, så jeg kan give mine klienter den bedst mulige behandling.

Ved at optage mine samtaler med klienter på video, kan jeg gense dem sammen med en erfaren kollega til supervision. Sammen med min kollega kan jeg se nye måder at gribe mit terapeutiske arbejde an på.

Din tilladelse og fuld fortrolighed

Jeg spørger dig selvfølgelig på forhånd, om det er i orden med dig, at jeg optager vores samtale på video, så du kan sige nej, hvis du ikke har det godt med det.

Videooptagelser bliver kun set af mig og eventuelt af min supervisor – en fagkollega og selvfølgelig under fuld fortrolighed.

Har du spørgsmål til, hvorfor og hvordan jeg anvender videooptagelser, er du velkommen til at kontakte mig på mail psykolog@ingerbugge.dk.