Om Psykolog Inger Bugge

Hvem er psykolog Inger Bugge?

Siden 2004 har jeg haft praksis i Sorø, hvor jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi.Jeg er oprindeligt uddannet som sygeplejerske og har siden videreuddannet mig til psykolog (cand.psych.) med autorisation, psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi med autorisation fra NACS.

I 2016 opnåede jeg desuden, som en af de eneste psykologer i Danmark, at blive EFS og ESSM-certificeret som Psycho-Sexologist (ECPS).

I maj blev jeg desuden valgt som member of Executive Committee hos EFS (European Federation of Sexology). Her skal jeg de næste fire år være med til at præge udviklingen af sexologien som professionelt fagområde, bidrage til øget samarbejde mellem forskere og klinikere på tværs af landegrænser og arbejde for mere kvalitet i sexologiuddannelserne. 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

I min praksis behandler jeg enkeltpersoner med forskellige psykologiske vanskeligheder og par med parforholdsproblemer. Jeg har erfaring med blandt andet:

  • Konflikter og uoverensstemmelser i parforholdet
  • Seksualitet og seksuelle problemer
  • Depression
  • Angst
  • Selvskade
  • Spiseforstyrrelser
  • Selvmordstanker og tristhed

Så har du det dårligt, eller er du utilfreds med, hvordan du har det med dig selv eller andre – så kontakt mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Undervisning i psykoterapi og klinisk sexologi

Udover min private praksis underviser jeg også i klinisk sexologi og psykoterapi.

Psykoterapeutuddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi

På Sexologisk Institut udbyder jeg uddannelsen Affektfokuseret Par- og Sexterapi. Det er den eneste uddannelse af sin art, som kombinerer parterapi og sexologi – to faglige felter, som har mange fælles berøringsflader.

Det kan du læse mere om her: Affektfokuseret Par- og Sexterapi

Sexologisk counselling

På Sexologisk Institut tilbyder jeg kurser i klinisk sexologi og underviser på uddannelsen Sexologisk counselling. Uddannelsen opfylder de kriterier, som Nordic Association of Clinical Sexologi (NACS) har opstillet til sexologiske uddannelser, for at de studerende kan få autorisation.

Du kan læse mere om kurser og uddannelse her:

Kurser i klinisk sexologi

Sexologisk counselling

Supervision og konsultation

Er du psykolog, psykoterapeut, læge eller psykiater kan du få supervision eller konsultation hos mig.

Supervision er et længere forløb, hvor vi sammen sætter fokus på din terapeutiske og faglige udvikling. Konsultation tager typisk udgangspunkt i en bestemt sag eller vanskelig arbejdsopgave.

Supervision/konsultation kan foregå hos mig eller på et sted, der passer dig. Jeg tager også til Fyn og Jylland.

Læs mere her: Supervision og konsultation