Jeg har telefontid hverdage mellem kl. 8 og 9. Hvis jeg er optaget, kan du lægge en besked, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at sende mig en mail på psykolog@ingerbugge.dk – eller du kan bruge nedenstående formular:


(felter med * skal udfyldes)


Her finder du mig

Tal med en psykolog, når livet gør ondt

Når livet gør ondt, og konflikter og kriser trænger sig på, kan det være svært at overkomme alene.

Det kan være, at du føler dig nedtrykt og trist, eller du oplever, at du gang på gang ender i skænderier med dine nærmeste. Nogle vil måske sige, at det er en del af livet, og det bør man kunne klare selv eller tale med en god ven om. Men hvis det står på i længere tid og påvirker din livskvalitet, kan det være en god løsning at tale med en psykolog.

En psykolog er en professionel samtalepartner, som kan se dig og dine problemer udefra. Sammen med en psykolog har du mulighed for at komme bagom de vanskeligheder, du har i dit liv, og se dem i et større perspektiv. Det betyder også, at du bliver klogere på, hvordan du kan løse dine problemer.

At gå til psykolog handler dermed om andet og mere end at tale om, at du har det skidt – det handler om, hvorfor du har det skidt, og hvad du kan gøre ved det.

Er det tid til forandring og bedre livskvalitet?

Der er kun én person, der kan forandre dit liv til det bedre, og det er dig selv. Men jeg kan hjælpe dig på din vej mod bedre livskvalitet og større bevidsthed om, hvad der skal til, for at du trives.

Jeg har flere års erfaring fra egen praksis i Sorø, hvor jeg tilbyder både parterapi og psykologhjælp til enkeltpersoner. Kontakt mig for en tid ved at udfylde ovenstående formular eller send mig en mail på psykolog@ingerbugge.dk.