Terapi

Psykolog Inger Bugge

TERAPI

Oplever du problemer i dagligdagen, der begrænser dig - fx være tristhed, uro, bekymringer eller konflikter med din ægtefælle eller andre personer tæt på dig?

 

Ofte kan terapi være med til at klarlægge, hvad der er galt, og hvordan du får det bedre med dig selv og andre. I min praksis arbejder jeg med både par og enkeltpersoner, og jeg kan tilbyde samtale eller behandling i forbindelse med:

  • Problemer i parforhold
  • Seksualitet og seksuelle problemer
  • Depression og angst
  • Selvskade og spiseforstyrrelser
  • Selvmordsforebyggelse
  • Konfliktløsning

 

MIN MÅDE AT ARBEJDE PÅ

I min praksis er jeg optaget af den betydning, relationer mellem mennesker har. Det vil sige, at jeg opfatter psykiske vanskeligheder og problemer mellem mennesker som et samspil mellem flere faktorer og ikke udelukkende som en vanskelighed i den enkelte person selv.

 

Det er vigtigt for mig, at vi sammen sætter os et mål for, hvilken virkning min terapi skal have. Derfor arbejder jeg også struktureret med effektmåling af terapien.

 

Inden for psykologien findes der flere måder, man kan arbejde med psykiske og relationelle problemer på. Den metode, jeg anvender, kaldes ISTDP - Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy. Kort fortalt går den ud på, at vi arbejder intensivt med de blokerede følelser, der skaber følelsesmæssige problemer og konflikter med andre mennesker. Du kan læse mere om, hvad ISTDP er under: Min metode - ISTDP.

 

PRAKTISK INFORMATION

Du kan ringe til mig alle hverdage mellem kl. 8-9 på telefon +45 42 44 47 58. Hvis jeg er optaget, kan du lægge en besked, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at at sende mig en mail på psykolog@ingerbugge.dk.

 

Priserne i min praksis er:

  • Individuel terapi (60 min): 800,- kr.
  • Terapi for par (90 min): 1.200,- kr.

 

Du kan betale kontant eller via mobile pay efter endt samtale.

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) med autorisation, psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi. Jeg har erfaring med behandling af fx angst og depression samt parterapi.

 

MIN METODE - ISTDP

Inden for psykoterapien findes der mange forskellige retninger. Den metode, jeg anvender i min praksis og i underviser i, er ISTDP - Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy.

UNDERVISNING

Jeg underviser i psykoterapi og klinisk sexologi på både kortere kursusforløb og længere uddannelser, herunder Sexologisk rådgivning og Affektfokuseret Par- og Sexterapi.

Psykolog Inger Bugge ApS

Storgade 34 B

4180 Sorø

Telefon: + 45 42 44 47 58

Mail: psykolog@ingerbugge.dk

CVR-nummer: 33774443

EAN-nummer: 5790001386139

Handelsbanken: 6500 0002016536

Medlem af:

Dansk Psykologiforening

Dansk Forening for Klinisk Sexologi

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser