Supervision

Psykolog Inger Bugge

SUPERVISION OG KONSULTATION

Er du psykolog, psykoterapeut eller læge, tilbyder jeg supervision og konsultation vedr.:

  • Psykologisk arbejde
  • Psykoterapeutisk arbejde
  • Psykiatrisk arbejde
  • Klinisk sexologisk arbejde

 

Er I en tværfaglig gruppe på en institution, kan I også få supervision og konsultation hos mig.

 

FORSKELLEN PÅ SUPERVISION OG KONSULTATION

Supervision er et længerevarende læringsforløb. Her fokuserer vi på din/jeres terapeutiske og faglige udvikling. Vi arbejder ud fra forskellige sager, som du/I har med at gøre til daglig.

Konsultation er et kortere forløb og har typisk fokus på en konkret sag eller problemstilling, som du/I gerne vil have min hjælp til at løse.

 

Ved både supervision og konsultation er din/jeres og min tavshedpligt gældende, og således vil ingen klienters navne eller personlige oplysninger blive nævnt.

 

HVOR FOREGÅR SUPERVISION OG KONSULTATION? 

Supervision/konsultation kan foregå i min klinik eller på et mødested, som du/I vælger. Jeg udfører også supervision/konsultation i Jylland og på Fyn, hvis der er tale om en session af længere varighed og med flere supervisander.

 

Prisen for supervision og konsultation afhænger af omfang, antal af deltagere og mødested. Derfor aftaler vi det forud for hvert forløb.

 

For at aftale supervision/konsultation kan du ringe til mig alle hverdage mellem kl. 8.00 og 9.00, eller sende en mail til psykolog@ingerbugge.dk.

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) med autorisation, psykoterapeut og specialist i klinisk sexologi. Jeg har erfaring med behandling af fx angst og depression samt parterapi.

MIN METODE

Inden for psykoterapien findes der mange forskellige retninger. Den metode, jeg anvender i min praksis og underviser i, er ISTDP - Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy.

MIN UNDERVISNING

Jeg underviser i psykoterapi og klinisk sexologi på både kortere kursusforløb og længere uddannelser, herunder Sexologisk rådgivning og Affektfokuseret Par- og Sexterapi.

Psykolog Inger Bugge ApS

Storgade 34 B

4180 Sorø

Telefon: + 45 42 44 47 58

Mail: psykolog@ingerbugge.dk

CVR-nummer: 33774443

EAN-nummer: 5790001386139

Handelsbanken: 6500 0002016536

Medlem af:

Dansk Psykologiforening

Dansk Forening for Klinisk Sexologi

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser